Het programma van de golfdag

Op 4 oktober a.s. wordt voor de tweede keer een golfdag voor Stichting 12q georganiseerd, met een wedstrijd voor de golfers, maar ook een Masterclass VIP-clinic met Buxter rit door de Betuwe.

Ook dit jaar hebben een aantal oud golfprofessionals van Golfbaan Landgoed Welderen toegezegd hun medewerking te verlenen. Je kunt samen met één van deze pro’s meedoen aan de wedstrijd. 

Masterclass VIP clinic met Bugxter rit door de Betuwe!

Dit jaar wordt ook een Masterclass VIP clinic georganiseerd, onder leiding van Arno Hofstede. Was je er in 2017 ook bij? Geen probleem, want door het gevarieerde programma kan jij je golftalenten (verder) ontwikkelen. Ook de golfclinic is inclusief heerlijke catering en de feestavond met activiteiten.

Naast de golfclinic maak je ook een rit door de Betuwe met een Bugxter! In colonne vertrek je onder begeleiding van een instructeur voor een route in de omgeving van de golfbaan. Een stoere outdoor-activiteit, waarbij je de golfbaan ook van een andere kant gaat bekijken.

Meld je hier of gebruik de online inschrijving door het product in uw winkelmand te stoppen aan en je hebt een geweldige golfdag! De kosten voor deelname zijn € 150 p.p. inclusief catering en avondprogramma.

PROGRAMMA 4 oktober

vanaf 9.00 uurontvangst met koffie op Golfbaan Landgoed Welderen
10.15 uurwelkomstwoord met aankondiging programma
11.00 uur aanvang golfwedstrijd en Masterclass VIP-clinic

Zowel bij de golfwedstrijd (Texas Scramble) als de VIP-clinic is de catering en gezelligheid een belangrijk onderdeel van het programma.

ca. 17.00 uur borrel bij binnenkomst
17.30 uur    aanvang avondprogramma met muziek en walking dinner

Uiteraard worden ook ’s avonds activiteiten georganiseerd, waar je aan kunt deelnemen en waarvan de opbrengst naar de Stichting 12q gaat. De volgende activiteiten kun je in ieder geval verwachten:

  • Rond 19.00 uur wordt de binnenkomst van Hessel Bosman verwacht na de Golfmarathon van 72 holes. De feestelijke afsluiting van deze mooie marathon wil jij toch ook meemaken? Klik hier om de Golfmarathon te sponsoren
  • Deelnemers hebben de mogelijkheid om een kunststuk te laten taxeren. Deze taxatie wordt op de avond zelf gepresenteerd.
  • Ook is er dit jaar een geweldige veiling met mooie items, zoals een reisje naar Abu Dhabi naar Max Verstappen, een weekend zeilen met een kapitein, een fantastische dj for a night Wayland en Falko on Sax etc. etc.

Rond 21.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats van de wedstrijden en de 12q Loterij met fantastische prijzen.

Ben je er ook bij op 4 oktober? Schrijf je hier in!

Kosten

Golfwedstrijd € 150 p.p. en € 600 per flight
Masterclass Vipclinic Golfen voor 12q        € 150 p.p.
Avondprogramma incl. dinner en drinks   € 95 p.p.