Golfmarathon en Sponsoring

Golfmarathon op 30 september

Wil jij Stichting 12q een extra steun in de rug geven? Dat kan door het sponsoren van de Golfmarathon van golfprofessional Michael Versteege. Michael zal op 30 september van zonsopgang tot zonsondergang 72 holes of meer lopen. Met een bedrag vanaf € 0,50 per hole (totaal € 36,- als hij het doel van 72 holes haalt) of een door jou te bepalen bedrag, kun jij al voor Stichting 12q het verschil maken.

Klik hier om de Golfmarathon te sponsoren.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging van ontvangst en kun je betalen met PayPal. Wil je liever een factuur op naam van een bedrijf? Stuur dan een mail naar info@golfenvoor12q.nl onder vermelding van Golfmarathon.

Loterij op 30 september

Voor 5€ kon je een lot kopen of 3 voor €10. De opbrengst van de loterij komt geheel ten goede aan Stichting 12q! Hiermee steun je Stichting 12q en komt er nog meer geld beschikbaar voor het wetenschappelijk onderzoek dat zo hard nodig is.

Met deze loterij zijn fantastische prijzen te winnen. Het totale prijzenpakket bedraagt meer dan € 3.000. De trekking van de loterij is tijdens de feestavond op 30 septembert

De trekkingslijst is na 30 september op de site te download.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief