Tussen Kunst & Kitsch

Als je met de golfdag meedoet of je bent lid van Golfclub Welderen, dan mag jij een door jou gekozen kunststuk inbrengen om te laten waarderen door Peter van Os (jawel, bekend van tussen Kunst & Kitsch!) voor het bedrag van 25€ per kunststuk.

Peter is Art Dealer en Register Taxateur. De grootvader van Peter startte in 1910 zijn antiekzaak in de Bakkerstraat in Arnhem. Inmiddels is aan de collectie Antiek ook Moderne Kunst toegevoegd en is de galerie nu gevestigd in het woonhuis aan
de Kamervoort 187 in Huissen.

Peter’s Tussen Kunst en Kitsch is een aanwinst voor ons goede doel Golfen voor 12q. Meer informatie over Peter vind je op www.petervanos.nl.

Je kunt jouw kunst laten waarderen voor slechts 25 euro per stuk. De opbrengst gaat volledig naar Golfen voor 12q. Ben jij geïnteresseerd om jouw kunstschatten te laten waarderen door Peter van Os? Stuur een mail naar info@golfenvoor12q.nl en wij nemen contact met je op voor verdere informatie. Het aantal werken dat getaxeerd kan worden is beperkt, dus wees er snel bij!

Bij het inbrengen van een kunststuk zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  • Schilderijen, etsen, tekeningen, sculpturen en beeldhouwwerken, porselein, aardewerk, glas en meubels zijn welkom. Uitgesloten zijn juwelen, munten en postzegels.
  • Aanmelden kan via een mail naar info@golfenvoor12q.nl.
  • Taxatie geschiedt na bevestiging door de organisatie Golfen voor 12q.
  • Het item wordt ingebracht op 4 oktober 2019 (bij meubels volstaan één of meerdere foto’s). Het wordt bewaard in een afgesloten, bewaakte ruimte. En geretourneerd aan de eigenaar op vertoon van het bewijs van afgifte.
  • Je ontvangt in ieder geval een taxatie met korte schriftelijke toelichting. Mogelijk wordt de taxatie van jouw kunststuk tijdens de golfdag publiek toegelicht.